За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Детайлна информация за хотела

Детайлна информация за хотела

Разположение

Луксозният хотелски комплекс се намира на 60 км от летище Занзибар, на 10 км от селището Кизимкази, на югозападния бряг на остров Занзибар, на дълъг плаж с бял пясък, заобиколен от кокосови палми и топлите води на Индийския океан.Разположен на площ от 32 000 хектара, съчетава в невероятна хармония петзвездния лукс с недокоснатата красота на природата. Хотелът създава уникална атмосфера, в която гостите се отдават на елегантна и изискана обстановка от най-висок международен стандарт.

В стаите

Хотелският комплекс разполага с 66 луксозно обзаведени със съвременни, стилни мебели, напомнящи за африканското и оманското наследство на острова. Всяка от вилите притежава собствен частен басейн и предоставя истински лукс в спокойна, интимна и уютна атмосфера. Видовете вили са: 34 луксозни градински вили с басейн (155 кв.м); 13 луксозни вили на брега на океана (155 кв.м); 11 вили с басейн Prestige Ocean Front Pool (194 кв.м); 25 вили с градински басейн Frangipani  (234 кв.м); 2 вили с басейн на брега на океана Frangipani ( 234 кв.м). Всички помещения са елегантно обзаведени и оборудвани с климатик, телевизор, телефон,  баня с душ/вана, сешоар, сет за кафе/чай,  минибар, сейф, велосипеди, Wi-Fi (безплатно). Допълнителното легло е разтегателен диван. Бебешката кошара се заявява предварително. Гостите могат да се възползват услугата In-villa private dining (изискана закуска, обяд или вечеря в интимна обстановка на личната си тераса/веранда (срещу заплащане). Бебешката кошара се заявява предварително.

На територията на хотела

Хотелският комплекс разполага с:

  • 3 ресторанта: Основен ресторант The Dining Room (закуска, обяд и вечеря) -  предлага международни ястия с нотка на „подправка“ на Занзибар. The Pavilion Restaurant (вечеря)  - предлага вечеря изпълнена с топлината и цветовете на Занзибар и най-доброто от близкоизточната, гръцката, турската и средиземноморската храна. Beach & Poolside (обяд ) предлага обедно меню с богата селекция от салати, пресни морски дарове, пържени изделия и тестени изделия.
  • 3 бара: Sundown Special - сервират се коктейли и канапета около басейна или на понтона. The Library Bar  - Гостите могат да разлистват книги в колониалното великолепие на помещението, докато се отдават неустоимия вкус на старо малцово уиски или традиционен аперитив. The Dining Room Bar - сервират се напитки с вкуса на древна Персия.
  • Открит басейн със стъклени стени (41 /14м), СПА център, фитнес център, студио за красота
  • СПА център с 6 лечебни павилиона, сгушени сред 2 хектара красиви градини. Всеки луксозно обзавен павилион е с директен достъп до частна градина с душ на открито, вана и зона за релакс.
  • Студио за красота - Hair Spa and Hairdresser Pavilion, където гостите могат да се възползват фризьорски и разкрасителни процедури.
  • Ohashiatsu Pavilion Хотелът е първият хотелски спа център в света, който предлага концепцията Ohashiatsu® - това е повече от масаж, това е енергийно базиран протокол, създаден от г-н Wataru Ohashi, съчетаващ използването на акупресурни точки, упражнения и ориенталска диагноза, за да предложи релаксация по напълно полезен и цялостен начин.

За децата: Отлично обучен аниматорски екип забавлява децата и ги запознава с чудесата на местната култура.

Безплатни услуги: колоездене, тенис корт, каяк, фитнес, водно колело, шнорхелинг,
Платени услуги: масажи, разкрасителни и спа процедури, риболов, делфин сафари, гмуркане, химическо чистене, рум сървиз.

Плаж: Собствен, пясъчен. Чадъри и шезлонги - безплатно.

Хранене

НВ - Закуска и вечеря без напитки.

FB - Закуска, обяд и вечеря без напитки.

All inclusive - Закуска, обяд и вечеря с включени бира, вино, безалкохолни и алкохолни напитки местно производсттво.

Dress code: По време закуска, обяд и вечеря не е позволено влизането в ресторантите по бански и без обувки,  за вечеря - мъжете с дълги панталони.

Видео

Оценки и коментари